Първоначално публикувано от dilian alfa gtv
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
помогнете и на мен ;)
Collapse
X
-
156 2.4JTD 136+ PS
-
Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщениеЗдравей колега,
Ето ти и моето скромно мнение.
За трите години, през които работих в Милано Моторс и продавах 159-ки стигнах до следните изводи.
1.8 мотора е единствения вариант ако искаш да пускаш колата на газ. Двигателя е добър и безпроблемен, въпреки че с него колата няма особено добра динамика.
Останалите JTS (1,9, 2,2 3,2) мотори са разработка на Holden - имаха хубав звук, но динамиката им не беше нещо особено и разхода на гориво бе доста висок. Дори чисто нови, колите ни създаваха доста проблеми! Редовно не искаха да палят!
Живот и здраве на мен следващата кола също ще е 159, но определено бих я търсил с 1,9 JTD 16V.
Поздрави
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=wapl1eea4n1b
1,8 също не е много за газифициране с обикновена газова а е като JTS за течна фаза ама няма да коментирам защо ти знаеш.
и аз и една секунда не съм рабoтил там ама все си мисля че само 3,2 е Holden разработка156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеако дизела ми мине 9, 10 на сто го запалвам директно и това говоря за София, тук в малките градове не съм го видял над 8,5... но това е за 156 2,4 знам че 159 е по тежка но все пак... за жалост и вървежа не е далеч толкова добър...
За това градския разход единствената величина по която може да се сравни и то относително, е като се съпоставят средните скорости на движение. Всичко друго са абсолютно празни и безсмислени приказки.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Само бих добавил, че и температурата е от значение за разхода. При тези ниски температури през януари и февруари разходът ми беше с около литър отгоре, независимо от режима - градско или извънградско.Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...
Comment
-
А кой е по-добрия мотор-1.9JTD(120кс) или 1.9JTDm(150кс)???
И еднаква ли им е поддръжката?за 2.4(200кс)няма да питам че там е друго измерение
и още един тъп въпрос-има ли 1.9 с кожен салон и навигация,че гледах сигурно 200 алфи и все нямаше?
Поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от DZVERA Покажи съобщениеА кой е по-добрия мотор-1.9JTD(120кс) или 1.9JTDm(150кс)???
И еднаква ли им е поддръжката?за 2.4(200кс)няма да питам че там е друго измерение
и още един тъп въпрос-има ли 1.9 с кожен салон и навигация,че гледах сигурно 200 алфи и все нямаше?
Поздрави156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеВсеки ще ти препоръча 150-ката и да има с кожа и навигация
Аз ще препоръчам две и четворката примерно.
Колкото повече, толкова повече.
Ако имаше и четири и осем пак щях да го препоръчамA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеНе всеки
Аз ще препоръчам две и четворката примерно.
Колкото повече, толкова повече.
Ако имаше и четири и осем пак щях да го препоръчам156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Някой знае ли как се нарича нивото на оборудването на следната обява(с червена кожа и навигация) http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...024&f1=details
Comment
-
Първоначално публикувано от DZVERA Покажи съобщениеНякой знае ли как се нарича нивото на оборудването на следната обява(с червена кожа и навигация) http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...024&f1=detailsGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениееее но на теме поддръжка е много по евтино 150-ката... то и аз искам много работи ама човека кое е по евтино и надеждно
И с какво е толкова много по-евтина? 1.9-ката да не идва от Мозамбик и да е на твърдо гориво и въглищар в багажника?
Или ще пестиш от допълнителната цена на гражданската отговорност? Или пък от данъкът?A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеНе разбрах точно изречението, но предполагам казваш, че поддръжката е много по-евтина на 1.9 от колкото на 2.4.
И с какво е толкова много по-евтина? 1.9-ката да не идва от Мозамбик и да е на твърдо гориво и въглищар в багажника?
Или ще пестиш от допълнителната цена на гражданската отговорност? Или пък от данъкът?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеДа почнем с цената на маховика и съединителя и вече може да приключим на 1,9-ката е поносима но на 2,4 ката майко мила и още и още...
Съединителя е има няма 100лв разлика. Не мисля, че тези 100лв ще те съсипят.
А какво е другото и още и още, че поддръжката е много по-скъпа?Last edited by BO; d.m.y г., 03:02.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДа, особено гтв 2.0 ТБ, то даже дава под 10.
---------- Post added at 08:57 ---------- Previous post was at 08:56 ----------
Това твоето гтв не е ли с по-малко V-ta?
щото май и по каталог не го дават под 10...камоли бънгия на 100 години и с наще горива
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеПод 10? Сигурен ли си или май на изуст малко
щото май и по каталог не го дават под 10...камоли бънгия на 100 години и с наще горива
Това беше шега."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment